De wimperextensionssalon in Amersfoort. Jaren ervaring, hygienische werkwijze, u wordt veilig en vakkundig geholpen.

Wimperextensions Amersfoort Salon

Ruime openingstijden, centraal gelegen en gratis parkeren voor de deur.
Behandeling uitsluitend op afspraak. 

Uw wimperextensions worden geplaatst in onze professionele salon in Amersfoort.

Met trots presenteren wij u onze salon.

Werkwijze

Indien u voor het eerst in onze salon komt zal er een kort intakegesprek plaatsvinden. U maakt kennis met de wimperstyliste, bespreekt uw wensen en wij vertellen wat er mogelijk is met uw budget, soort wimpers en voor wat voor gelegenheid.

De wimperextensions van Lash eXtend worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale wimperextensionlijm die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een J curl, B curl, C curl of D curl waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers of trosjes wimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op uw eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 60 tot 75 minuten. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten. Voor een 3D lashes set is de behandelingsduur 75 tot 100 minuten. Wij zullen altijd van tevoren overleggen wat wel en niet mogelijk is.

Wimperextensions Amersfoort werkt uitsluitend met wimperextensions van het merk Lash eXtend die zeer zacht zijn, gewichtsloos zijn en hebben een mooie krul (keuze uit J, B,  C of D curl). Door de zijde coating die de Lash eXtend heeft zijn de wimpers intens zwart en is mascara overbodig.

Bel 033 4450323 of mail ons voor een afspraak

Over WimperextensionsAmersfoort

Bij Wimperextensions Amersfoort bent u aan het goede adres als u kwalitatief goede wimperextensions wilt dragen. Het zijn tenslotte uw ogen. Bent u nog geen klant bij ons dan krijgt u eerst een kort intakegesprek. In dit intakegesprek zullen wij luisteren naar uw wensen. U kunt zelf aangeven wat voor wimperextensions u graag wilt hebben van natural tot een glamour look. Uiteraard kijken wij naar uw wimpers wat er mogelijk is. Wimperextensions is voor elke vrouw. Onze jongste klant is 15 jaar en onze oudstse klant is 79 jaar.

Social media

Adresgegevens

Amersfoortseweg 32-34
3751 LK Bunschoten

Routebeschrijving via Google

Goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren met de auto.

©2020 Wimperextensions Amersfoort. Alle rechten voorbehouden| KvK 66391261| Contact|Links|Tel: 0610 211 642