De wimperextensionssalon in Amersfoort. Jaren ervaring, hygienische werkwijze, u wordt veilig en vakkundig geholpen.

Cursus Wimperextensions

Ga zelf aan de slag in de beautybranche of breid de diensten van uw eigen salon uit.

Volg een van de trainingen van Lash eXtend

Lash eXtend biedt de opleiding & cursus wimperextensions tegen een betaalbare prijs! Lash eXtend is het nr 1 merk en marktleider op het gebied van wimper- en wenkbrauwstyling.

Wimperextensions Amersfoort is KOC erkend Leerbedrijf

Tijdens de opleiding, cursus of training komt de zeer belangrijke theorie aan bod en natuurlijk de praktijktraining! Ook ontvangt u van Lash eXtend een theorieboek wat niet mag ontbreken in uw wimperextensionsalon. Eerst wordt er geoefend op een oefenhoofd en vervolgens op een model. De trainingen worden gegeven door wimperstylistes die al jarenlange ervaring hebben en u alle kneepjes van het vak kunnen leren! Wat bijzonder is aan de trainingen van Lash eXtend is dat zij al vanaf 2010 actief zijn in de wimperextensions en dus zeer gespecialiseerd zijn. Lash eXtend geeft les aan beginners tot masters.

 

De volgende trainingen worden gegeven in de vestiging in Amersfoort, One by one training, 2Go training, Masterclass 3D, perfectietraining en de Brow Art training. Wilt u liever dat de trainsters naar uw salon komen? Dit kan uiteraard in overleg. Neem contact op met Lash eXtend voor de mogelijkheden.

Schrijf u nu in voor de training en "Become a Lash eXtend professional". Check de Lash eXtend website voor alle informatie.

Over WimperextensionsAmersfoort

Bij Wimperextensions Amersfoort bent u aan het goede adres als u kwalitatief goede wimperextensions wilt dragen. Het zijn tenslotte uw ogen. Bent u nog geen klant bij ons dan krijgt u eerst een kort intakegesprek. In dit intakegesprek zullen wij luisteren naar uw wensen. U kunt zelf aangeven wat voor wimperextensions u graag wilt hebben van natural tot een glamour look. Uiteraard kijken wij naar uw wimpers wat er mogelijk is. Wimperextensions is voor elke vrouw. Onze jongste klant is 15 jaar en onze oudstse klant is 79 jaar.

Social media

Adresgegevens

Amersfoortseweg 32-34
3751 LK Bunschoten

Routebeschrijving via Google

Goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren met de auto.

©2020 Wimperextensions Amersfoort. Alle rechten voorbehouden| KvK 66391261| Contact|Links|Tel: 0610 211 642